Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Διαστημικοί δρόμοι και καμαριέρες.

Δεν χρειάζεται και πολύ έκκριση φαιάς ουσίας για κάποιον που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Σαμαροχώρα (όχι σε αυτήν που φτιάχνουν σαμάρια, αλλά σε αυτήν που τα υποδύονται). Ο λόγος βεβαίως για την Μεσσηνία όπου φαίνεται να εξελίσσεται από περιοχή γνωστή για το λάδι, τα σύκα αλλά και το περίφημο απαγορευμένο μαγικό βοτάνι (θα ήταν επίσης κρίμα να μην αναφέρω και την ειδική κατηγορία του υπαλλήλου στο μουσείο της Ακρόπολης), σε περιοχή γκαρσονιών, λαντζέρων, γκρουμ και καμαριέρων. Μην βιάζεστε να βγάλετε ακόμα συμπεράσματα, δεν έχω κάτι με τα συγκεκριμένα επαγγέλματα αλλά με την μετάλλαξη που συντελείται και πλασάρεται εκ των άνωθεν.
Έτσι λοιπόν μετά τους ωραίους και πλατιούς δρόμους πάντα ακολουθεί και η "ανάπτυξη". Ήδη από την περίπτωση costa navarino φάνηκε για που πάει το πράγμα. Αφού βιάστηκε μια τεράστια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους που με τις ευλογίες όλων των κομμάτων της βουλής φτιάχτηκαν νόμοι ειδικά για το costa navarino, αλλά και μεγάλης, μερίδας κατοίκων που κάποιοι έδινα γη και ύδωρ στον επενδυτή πουλώντας του κάθε σπιθαμή γης, τώρα κάθε καλοκαίρι οι κάτοικοι της Πύλου πίνουν νερό από βυτία που μες στην νύχτα τα φορτώνουν από ποιο ορεινές περιοχές για να τα μεταφέρουν στην Πύλο. Βλέπεται η γεώτρηση που τροφοδοτεί την Πύλο έχει δοθεί στο costa navarino για να μην κάτσει στο λαιμό της Μενεγάκη και του βασιλιά του Μαρόκου ο σολομός και το χαβιάρι.
Ύστερα το αεροδρόμιο της Καλαμάτας απέκτησε νέο όνομα ''Καπετάνιος Βασίλης Κωνσταντακόπουλος'' ( βλέπε costa navarino)  και μαζί με αυτό απέκτησε άμεση ανταπόκριση για πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Μεγάλωσε και ο δρόμος όπως προείπα και τώρα είμαστε έτοιμοι όλοι να μάθουμε βιωματικά το τραγούδι ''Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ'' στα αγγλικά, γερμανικά, σουηδικά και αραβικά. Τα παραπάνω μπορεί κανείς να τα διαπιστώσει το καλοκαιράκι και της γιορτές όπου η πόλη και ο νομός ασφυκτιά από κόσμο με αποτέλεσμα η παραλιακή ζώνη σιγά σιγά να μετατρέπεται σε ξενοδοχειακή ζώνη.
Μέσα σε όλα αυτά σκάει και η είδηση για το διαστημικό κέντρο της Καλαμάτας που ετοιμάζουν πολλοί μεσσήνιοι  ομογενείς και μένουμε UFO. Το διαστημικό κέντρο θα χρησιμοποιηθεί για βόλτες στο διάστημα που η κάθε μία θα στοιχίζει 200.000 δολάρια για μια ώρα. Μας βεβαιώνουν οι ομογενείς ότι οι άνθρωποι που θα θέλουν μια τέτοια βόλτα έχουν πολλά λεφτά που θα διοχετευτούν στην τοπική κοινωνία. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτοί οι πλούσιοι άνθρωποι όταν σηκωθούν από τα κρεβάτια τους στο costa navarino μπαίνοντας στην Καλαμάτα ή έστω σε κάποιο χωριό πριν, θα σκεφτούν να πάρουν καμία ελιά και κάνα παξιμάδι στο μακρύ τους ταξίδι για την στρατόσφαιρα, να ζήσει και κανένας γήινος.
 Τόση καούρα οι ομογενείς για την οικονομία της πόλης θα πάθουν τίποτα...
υγ: Αλήθεια το τρένο στην Πελοπόννησο που είναι; Αλλά τα τρένα δεν έχουν πισίνες και δεν χρειάζονται σερβιτόρους τα κυλικεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου