Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

Πατατοτομάτες Frankenstein! Ύβρις!

Πολλές πατάτες στο σούπερ μάρκετ έχουν επισήμανση στην ταμπέλα ότι απαγορεύεται η σπορά! Η σπορά απαγορεύεται στις συγκεκριμένες πατάτες γιατί πέρα από τα ''πνευματικά δικαιώματα'' που επιχειρούν να κατοχυρώσουν μεγάλες εταιρίες σε αγροτικά προϊόντα υπάρχει και το αποτέλεσμα που θα βγάλει η φύση μετά την σπορά δείχνοντας τι πραγματικά είναι αυτό αγοράστηκε! Τα μεταλλαγμένα είναι ήδη στο τραπέζι μας και ο καιρός που θα είναι κανόνας στα ράφια δεν είναι και τόσο μακριά! Εταιρίες όπως η Mosanto που προσφέρουν  μεταλλαγμένους σπόρους και κατοχυρώνουν ονομασίες γεωργικών προϊόντων στόχο έχουν την πλήρη καθυπόταξη του ανθρώπου!

Αναδημοσιεύω σχετική ανάρτηση που μου έκανε εντύπωση και φρίκη:

Πατατοτομάτες
Πριν 3 μήνες φύτεψα μερικές πατάτες "εισαγωγής" μιας και είχαν φύτρα και δεν μου άρεσε η ιδέα να τις πετάξω, αποφάσισα να τις φυτέψω. 
Το αποτέλεσμα ήταν η πατατο-τομάτα των φωτογραφιών, αυτό μάλλον εξηγεί και την απαγόρευση πού έχουν πολλές πατάτες να μην και τυχόν τις φυτέψεις, μιας και πολύ πιθανόν κάποια αόρατη αρχή να σε κάνει ντα. Ποιος θα ήθελε άλλωστε να δεις τι ανουσιούργημα θα βγει από αυτές. Πόσο μάλλον να αρχίσει καμιά μόδα να φυτεύουν όλοι και από ένα μεταλλαγμένο και να μοιράζονται φωτογραφίες με το τι βγήκε στην δεύτερη ή στην τρίτη γενιά;
"Ναι εδώ και χρόνια έχω αυτήν την πεποίθηση ότι όλα τα μεταλλαγμένα ξαναφυτρώνουν αρκεί να έχουν την ευκαιρία να λάβουν φυσιολογικό γενετικό υλικό, η ίδια η φύση τα μεταλλάσσει, αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που οι εταιρίες μεταλλαγμένων κυνηγούν οποιαδήποτε φυσιολογική μικροκαλλιέργεια ανάμεσα στους μεγαλοκαλλιεργητές-πελάτες τους, τους μεταλλάσσει τις ανοησίες τους και αυτές με την σειρά τους σταματούν να σου δείχνουν έναν ωραίο καρπό αλλά μία αρρωστημένη πραγματικότητα που δεν πρέπει κανείς να δει".
Ύβρις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου