Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Νέα φιλόδοξα μπουμπούκια της άνοιξης.

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή της μια νέα ακροδεξιά-φασιστική οργάνωση στην πόλη της Καλαμάτας με την ονομασία Ελληνική Δράση. Η οργάνωση πρόσκειται στο κόμμα του Εθνικού Μετώπου και διεκδικεί ένα κομμάτι από την πίτα του δήμου Καλαμάτας κατεβαίνοντας στις δημοτικές εκλογές, καλύπτοντας έτσι το ακροδεξιό κενό που αφήνει η Χρυσή Αυγή μετά την απόφαση της να μην κατεβάσει υποψηφίους της στον δήμο. Έτσι λοιπόν ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί το ποίμνιο του δήμου που έμεινε χωρίς εκλογικό τσοπάνη.
Τα περισσότερα αν όχι όλα τα άτομα που απαρτίζουν τον συνδυασμό προέρχονται από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και απάρτιζαν για χρόνια το τοπικό γραφείο. Μάλιστα ο επικεφαλής της Ελληνικής Δράσης ,γνωστός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων στην πόλη, φέρεται να βοηθούσε και οικονομικά το τοπικό γραφείο της Χρυσής Αυγής τα χρόνια που η οργάνωση δεν ήταν κοινοβουλευτική. Αργότερα με την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως ο πωλητής αυτοκινήτων δεν πήρε το μερίδιο που του άξιζε και αποσπάστηκε από την οργάνωση παρέα με πολλούς άλλους. Τελευταία βρέθηκε και στην Ουκρανία ποζάροντας με την μακριά μαύρη καπαρντίνα του δίπλα από οδοφράγματα, εθνικιστικά σύμβολα καθώς και με τον ακροδεξιό πρωθυπουργό. Μάλιστα μίλησε και για δύο λεπτά στην κεντρική πλατεία του Κίεβο.
 Βέβαια όπως είναι γνωστό οι συμμαχίες αλλά και οι κατακερματισμοί χρησιμοποιούνται κάθε φορά ανάλογα με την περίπτωση από κάθε λογής καρυδιάς καρύδι που θέλει να κυριαρχήσει και να εξουσιάσει. 
Προσοχή λοιπόν στα νέα μπουμπούκια που κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορους χώρους μετά από συμμαχίες ή αποσπάσεις, δεν προσφέρουν τίποτα και είναι μία από τα ίδια. Σαν παγωμένη σούπα στο τραπέζι ξεχασμένη από χθες.

Ποζάροντας στο σύμβολο του στόχου και με την σημαία του Δεξιού Τομέα.

Από την ομιλία του επικεφαλής της Ελληνικής Δράσης στο Κίεβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου